"Sånn helt hypotetisk", hvis jeg blokkerer noen, blir min profil borte fra deres onlineliste, eller blir den liggende og de ser at jeg har blokkert når de prøver å gå inn på meg for ørtende gang??
"Sånn helt hypotetisk", hvis jeg blokkerer noen, blir min profil borte fra deres onlineliste, eller blir den liggende og de ser at jeg har blokkert når de prøver å gå inn på meg for ørtende gang??
De blir borte fra din liste iallefall, så regner med at du blir borte fra deres og, ja...
Din profil blir helt borte (med fare for at jeg nå selv blir blokkert ;)
De ser at du har blokkert dem ved at profilen vises som "ikke tilgjengelig" når de forsøker å trykke på profilen din for eksempel i postboksen.
Blokkeringsfunksjonen er fin, bare å bruke hyppig.
Om folk trykker på profilen din flere ganger er det derimot ikke en god grunn til blokkering i mine øyne, men om du synes det så må du gjerne blokkere, det er sikkert best for begge parter på sikt :P
Det er noen ganger lett å glemme at man har vært der før. :p
Men hva skjer hvis du ikke bare vil blokkere, men også rapportere profil inn som "ufin"? Er det noen som vet det? Foretar Sukker seg noe i det hele tatt i forhold til det?
I utgangspunktet er jeg enig med deg Blokkert, men denne personen har stalket meg daglig over en lang periode, og jeg vet hvem det er i "den vanlige verden", så hadde vært greit om han ikke så lett så at jeg hadde blokkert han.
Den du har blokkert ser deg på on-linelisten, om du har åpnet for de under 70 i match.
Om dere ikke har sendt hverandre en melding er det så og si umulig å se at man er blokkert. Man bare forsvinner.
@+++
Sikker på det?
En gjør ikke det hansen.
Bombesikker hansen. Har du åpnet for 70 synes du på on-linelisten, men ikke på andre lister.
Mer presist on-linelisten over alle/menn, kvinner.
Man kan se alle profiler, uansett 70 match eller blokkert, i listen som viser "alle" som er på.
Men du får ikke sett innholdet i profilen, bare nick, profilbilde, sted, alder, og om de er online, altså det som dukker opp på lister.
Nei tror ikke det rasec:) Har du stengt for de under 70, så synes du bare på on-linelisten til den du matcher. Er nesten sikker på det. Du må ha åpnet for 70, om du skal synes for alle som er på!