Hellu. Jeg gikk til det skritt å blokkere ei jente jeg har møtt over snart en måned.. Jeg fant ut at dette ikke var noe for meg, mens hun dessverre hadde litt vanskelig for å godta dette da vi pratet om det for et par dager siden. Uansett så vil jeg ikke såre henne for mye med å bortimot øyeblikklig bli aktiv på sukker igjen, så jeg har blokkert henne slik att hun ikke skal kunne se når jeg bytter profilbilder og tekst osv, noe jeg planlegger å gjøre nå snart. Men vi har jo en meldingshistorikk sammen her inne og selv etter at jeg har blokkert henne så ser jeg nicket og bildet hennes i innboksen min. Vil hun se mitt eventuelle nye nick og nytt profilbilde i inboksen sin, eller vil det ikke oppdatere seg der hos henne?