Skjult ID
Mon 18 Feb 2013 12:43
Hei!
Er det sånn at dersom noen har blokkert meg så kan jeg ikke se om de er online eller om de har besøkt profilen min?
Hei!
Er det sånn at dersom noen har blokkert meg så kan jeg ikke se om de er online eller om de har besøkt profilen min?
Hvis noen har blokka deg så har h*n ikke lenger tilgang til å se profilen din heller.
Ja stemmer det, den person forsvinner helt da.
Tenk om det var sånn at ved å blokkere tok man vekk sin egen mulighet til å kontakte men ikke omvendt! Hihi.
Du kan søke opp brukernavnet på den som har blokkert deg, og da ser du om personen er pålogget eller ikke. Men du kan selvfølgelig ikke gå inn på profilen. Har du blokkert noen, og skal se om den personen er pålogget, går du på listen over dine blokkerte.