Jeg lurer på hvordan det ser ut når man blir blokkert?
Jeg har hatt lengre korrespondanse med noen jenter. Så står det av og til nederst på siden: "du kan ikke sende melding til x fordi hun/han ikke lengre er aktiv." Betyr dette at personen har meldt seg ut av sukker, eller kan det også bety at personen har blokkert meg, men at sukker vil spare følelsene min så dei seier at personen har meldt seg ut av sukker istaden?