Skjult ID med pseudonym Tr.heim
Sat 12 Jan 2013 01:47
Skulle sende ei mld til ei jeg har prata med tidligere. Men, nå kom det opp at jeg ikke kunne sende henne mld fordi hun ikke er aktiv lenger. Får man samme mld om man er blokkert eller er eneste alternativ at hun ikke er her lenger?