To ganger har jeg sendt melding til menn med profiler jeg har funnet særdeles interessante, og opplevd at meldingen blir stående ulest (selv om han i dag var online), og når jeg så går inn på meldingen jeg sendte, står det "Du kan ikke sende melding til (...) fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Er han faktisk ikke aktiv lenger, eller er jeg blitt blokkert? Hvilken melding får man om man er blokkert? Ellers hvordan kan det ha seg at jeg skriver til akkurat de som melder seg ut samme dag...