Pt.3
Pt.3
Se den du Mæk! Den ser jo helt perfekt ut 😍
Wait for it.
Vaniljekremen er det mest kritiske her. Digger boka di forresten. Perfekt forklart for en rookie som meg. Mange bøker som forklarer fremgangsmåten litt tynt.
Det andre er kjøttsaus til lasagne kokt med hjemmelaget oksekraft ^^
Men takk. Fint å vite at den ser bra ut :)
Jupp. Det hjelper på :)
Ser nydelig ut @Mæk 😊 Greit med pyntehjelp 😉
Viktig med en dyktig sous chef @mækstuff
Takk, damer :)
Men jeg har da sett dere lage delicious things, så bare å legge ut :)
Absolutt, bobb :)
Tidlig krøkes!
Absolutt. Har vi en business plan?
Ingen av dere spreke damer som tar skade av et stykke, men no crisis. Rop når dere er klar for å bygge vinterhud!
Ja, Høna. Bare å forsyne seg. Jeg lurer på hva jeg skal lage neste gang...?
Jaja, jeg kan spise stykkene deres for dere jeg 😜 Mens endel andre kvinner sier at de har spist for mye etter å ha tatt verdens minste stykke så sier jeg "tar ett til jeg" 👍🍰
Jeg er ikke no' særlig til kakemenneske. Bare gøy å bake.
Ikke kakemenneske? 😲
Pappa sier at alle snille menn liker kake 🙂
Med unntak av gulrotkake og eplekake. Og jeg er veldig snill!
Men sjokolade mousse og foundant... 👌
Hehe, ja, men da så 🙂
Jeg er glad i sjokolade generelt da, men det er veldig veldig godt, ja.
Sjokolade er alt!
Men det er lov å legge ut bilder for dere også. Osteblings eller biff wellington. Same same.
👌
Masse smør og lyseste loffet i byn.
Skal teste det neste gang, Stairs.
Alle nevnte er gode smaker som komplimenterer hverandre.
Kalv er digg. Såfall kalveragu. ^^
Naijs. Biff slår aldri feil.. Nesten så jeg gir deg en kake i premie
Tar den kaka uansett jeg og glefser den i meg... godt til kaffen...
Det var helt sikkert en god middag:)
Jeg er mer entrecôte typen
Hvordan holder man marengsen på kvæfjord sprø lengst mulig?
Så vente med kremen til samme dag som servering, og ikke dekke til med plast? Det var noe sånt jeg tenkte selv ødela for sprø marengs.
Takk for tips!