Slenger meg på sutrebølgen.
Hva pokker skjer med at folk virkelig liker ananas på pizza? Kan like gjerne slenge på en boks med frukt cocktail og pultost. En kulinarisk forbrytelse, sier jeg!
Slenger meg på sutrebølgen.
Hva pokker skjer med at folk virkelig liker ananas på pizza? Kan like gjerne slenge på en boks med frukt cocktail og pultost. En kulinarisk forbrytelse, sier jeg!
Jeg synes det er godt jeg 😇
Blåmuggost er godt også.
På pizza. Ikke ellers. Gud bedre.
Blåmuggost kan jeg like. Både på quatro formaggio og til kjeks.
Furia, jeg vet du har en fin personlighet som kompenseres for din preferanse rundt ananas på pizza. Men vær så snill og sverg til fersk i det minste...?
Enig m ts
Ananas og ansjos hører ikke hjemme på pizza 😬
Det er sånn som er i pina colada, Stairs.
Hva med banan til kjøttkakene? Eller sjokoladesaus på koteletten?
*high five*, tussa ✋
Det tror jeg kan være bedre, bobb.
Grillet ansjos er godt. Eller som smakstilsetning.
Hehe, takk. Jeg vil helst ha fersk ja, men noen ganger har det vært på boks også 😨
En gang fikk jeg gulrot på pizza. Det var bare feil og rart synes jeg 🙂
Noooooes, Råsa. Ikke si du er en av dem!
Jeg er enig med deg angående ananasen Mæk, men jeg mener, når det finnes folk der ute som liker komper så må man jo forvente at det finnes noen som liker ananas på pizzaen. Galskap oppstår ikke sånn ut av intet altså og komper er tross alt mye verre.
Blåmuggost, pepperoni, sorte oliven og grønn pesto, det er en smaksbombe av en pizza det. Anbefales!
Mange land og kulturer har en form for melboller, og Norge havner langt ned det med sine raspeballer. Jeg er generelt lite glad i melboller. Dumplings funker. Og samosa er vel en type...?
Gulrot på pizza?
Du skulle kjørt den gulroten et visst sted i kokken.
Bare fantasien som stopper.. pizza er pizza med og uten...annanas...nam 😊
"Fortell meg hva du spiser og jeg skal fortelle deg hvem du er"
Det er mer omfattande enn preferanse, Patent. Det er kultur. Det er alt vi er og står for.
"Kompe" som du kaller det @tvilsom, er snadder. Her snakker vi matkoma på grensen til snøvling rundt middagsbordet. Det heter forøvrig ikke kompe eller komle eller hva dere østlendinger kaller det. Det heter potetball!
Jeg klarte ikke å gjennomføre å spise ananas når jeg tapte i shufleboard. Og jeg har ikke stresset med date 2. Det verste er at 2 andre damer jeg prater med liker ananas på pizza...
Majones på is?!
Annanas på pizza er nammmmm
også rosiner da, eller druer
Men gulrot må være raspet i deigen
🦁
Joda, patent. Jeg kan nok jobbe med meg selv mtp toleransenivået.
Majones på softis må testes 🙈😂
Sprøstekt løk på softis er jo ikke så verst, så kan jo hende at det funker 😷
Jeg ville ikke gjort det mot min verste fiende en gang. Og shufleboard er overvurdert!
Kastet nettopp opp i halsen nå ved tanken på majones på is...
Det er meg det @ruskesara 😁
Andre uvanlige tips til softisstrø mottaes med takk 😁
Løve har skjønt det. Han rasper gulroten i det minste.
Har bært på dette med tungt hjerte lenge, så det føles godt å få det ut. Takker for engasjement fra alle.
Og jeg kan til nød spise komle hvis den stekes godt i masse smør. Og bacon er nødvendig. Klart! Bacon går med alt!
Ananas på pizza suger fortsatt!
@bobb, jeg snakker om denne her: https://www.matoppskrift.no/oppskrift/S%C3%B8rlands-komper
Jeg bare fatter ikke desperasjonen som må ha drevet folk til å finne på noe slikt. Å ødelegge fullt spisenes poteter med å mose dem ned og dynke i vann og gjøre dem dermed så smakløse at man like godt kunne spist gelatin. For så å prøve å rette opp feilen med å putte inn flesk, masse fett oppå og dynke i sukker.
Ikke den største oppfinnelsen i dette landet altså, min ærlige mening.
Men smalahove, det spiser du vel? For du er på vestlandet?
Softis med boksananas 😂
Og ja jeg spiser ananas på pizza om jeg får den servert den sånn. Lager jeg selv blir det uten 😉
Den oppskrifter der var litt nasty, jeg er tilbøyelig til å være enig i det. Men litt mer tradisjonell potetball med tradisjonelt tilbehør er en innertier da!
Smalahove er jeg litt for fisefin til å tørre prøve.
Uff, jeg takler ikke raspeballer. Rett og slett ikke godt.
Smalahove er kjempe godt... Komle med bacon inni, griseknoker og pølser kålrabistappe, med fett og sirup...se det er mat for guder...og det på tradisjonelt vis...
Syltelabber m/After Eight 😋😋👌
Det må dere prøve!
Fritert beverhale, med marinert "elghøne", er snadder
Jeg lager en supergod hverdagsrett med svinekjøtt og ananas og div - kjempegodt😂. Men på pizza, nope, foretrekker den så enkel som mulig - tomat og ost eller til nød 4 oster.
Det som er såååå godt!!
Grillet ananas med kuttet vanilje og chili er 👌
Btw, Saken engasjerer:
https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/nyheter/islands-president-sa-han-ville-forby-ananaspizza-om-han-kunne-na-svarer-han-pa-kontroversen/67324056/amp
Des er på sporet
cashew er også godt på pizza 🍕
🦁
Og jeg som trodde det ikke kunne bli verre...
Æsj. Det hørtes rimelig kvalmt ut.
Særs ugreit og kvalmt!
Hmm... Dette har jeg ikke prøvd, så nå er jeg bare nødt til å prøve det
Do it! Kjør på med currysmak og kom tilbake med anmeldelse.
Banan til curry/indisk er faktisk ganske etablert, mener jeg på. Aldri hørt om det på pizza før da.
Kjempegodt på curry, Bobb - bare å prøve med noen skiver over den indiske maten neste gang, særlig den sterke varianten
👍😋
Det blir banan pizza her i kveld, må prøves
Taco og vaffel- Fredag ^^
Softis med ananasfudge og candy crush 😊
Som etterspurt @Mæk, rapport om bananpizza.
Jeg brukte vanlig pizzabunn, fint hvete, med vanlig pizzasaus som basis.
Pålegg er noe variert, for å få mest mulig vitenskap ut av eksperimentet så valgte jeg å dele pizzaen i 4 områder med litt forskjellige varianter. Det var ost nederst, banan og karri på toppen over hele, krydret med oregano, med følgende varianter
- 1/4 deler kun banan og karri
- 1/4 deler med tillegg av løk
- 1/4 deler med tillegg av løk og grønn pesto
- 1/4 deler med tillegg av løk, grønn pesto og sorte oliven
Resultat:
Vel, ettersom forventningene var på bunn så var det ikke vanskelig å slå dem. Denne retten slår absolutt alle forventninger, spesielt hva gjelder smak. Den beste delen var den med kun løk i tillegg til banan og karri. Den var søt, og frisk og kjentes ganske god der og da.
Etterpåklokskapen er imidlertid en bitch, for akkurat nå føler jeg mest for å spy opp hele greia. Mulig det har med mengde å gjøre, men dette er kvalmende tungt fôr som må nok spises i mindre porsjoner i fremtiden
Kudos, Tvilsom. Og takk for at du tok en for laget. Grunnen til at jeg tenkte på denne pizzaen er fordi jeg har sett den på en meny på en tyrkisk restaurante. Egg var også et alternativ. Jeg skal gi et forsøk.
My: Har du smakt og lagt merke til forskjellen mellom kortids-og langtidskokt tomatsaus?
Ok. På pizza foretrekker jeg en frisk tomatsaus som ikke putrer timesvis, men i bolognese eller lasagne blir det kraftig kjøttsaus med tomat og vin som gjerne putrer timer.
Jeg må snart lage lasagne kjenner jeg. :)
Steker du bunn på steinplate?
Sett stekeplaten inn i ovnen slik at de er gloheite når du setter pizzaen inn - så klart😋 Kan tilogmed like pizza bianco (?) - pizza kun med litt ost. Synes generelt pizza med masse fyll er ganske ekkelt😵.
Enig i at pizza skal være supereasy mtp fyll. Litt tomatsaus, ost og kanskje litt rødløk og chili. Basilikum og god kaldpresset olivenolje ^^
God parmaskinke og parmagiano funker også!
Bottarga - tipper ungene dine blir overraska BL. Du får gi rapport og holde tradisjonen gående.
Jeg kjenner at jeg får lyst til å prøve sånn flat bunn neste gang. Jeg har alltid holdt meg til tykk bunn, men den er ganske populær da. Ungene sier at de får "verdens beste pizza", men oppskriften er enkel.
Oppskriften til "Lag din egen pizza" aka "verdens beste pizza":
Kjøkkenslaven i huset lager pizzadeig og forskjellige typer fyll. Her blir det kjøttdeig med kokkens krydderblanding, skinke, pepperoni, oliven, løk og flere småting som ligger i kjøleskapet.
Når pizzadeigen er hevet lager man mange små pizzaer og skriger ud. Da kommer horden løpende og vips, så har hver og en laget sin egen favoritt, perfeksjon i forskjellige varianter.
Stekes i ovnen i 15 minutter og serveres.
http://m.side3.no/gordon-ramsay-avslutter-den-store-pizzadebatten---en-gang-for-alle/3423329160.html
I rest my case...
Nei, er da ikke så opptatt av dette.
Jeg fikk et nytt forslag til pizza pålegg i dag:
Rødbeter, roquefort og honning.
Det er visstnok veldig godt. Rødbeter gir søt smak, roquefort gir mye smak og honning gir myk smak.
Noen som har prøvd dette?
Nå begynner vi å bevege oss mot det morbide her folkens.
Kall meg gjerne en konservativ surpomp, men ingenting slår pepperoni, jalapenos og oliven på pizzaen.
@bobb, nå synes jeg du må se mulighetene litt her. Jeg ser bare at jeg blir opptatt flere uker fremover med å prøve ut alle disse snacksy variantene. Vet knapt nok hvor jeg skal begynne.
Det høres jo ut som godt forslag å steke soppen før man putter den på ja, jeg har bare brukt fersk sopp så langt
Jeg er sikkert litt pysete i forhold til andre her inne. Men akkurat brunost og honning trenger jeg ikke eksprimentere med for å vite det ikke er noe for meg. 😑
Forbudt å nevne det navnet her. Vi snakker ikke om det!
Og finnbiff, tyttebær og brunost på pizza? Er dere skække ell?
Joda, no rules. lurer på om salt lam på pizza funker?
Ikke skække nei
Nå er du bare frekk, Høna
Klubb og duppe, liksom !
Så du kjøpte likegodt et helt brett?
Ja, han har denne effekten på noen folk. Men det er nå fint, å bli utfordret litt på egne grenser
Om hjertet ditt begjærer 3 bokser med ananas så må du gå for 3 bokser med ananas, Kiara.
Jeg er i euforia for tiden, så ingenting kan dra meg ned :)
Ila av hvilken tidsperiode? Jeg avlyste to dates, og vil avlyse alt og alle for hun jeg møtte på Tirsdag. :)
Ok, My. Jeg gleder meg hvertfall til å møte hun i morgen ;)
Viktig med litt kos til helgen:)
Kiara, 😂. Jeg har fått streng beskjed om å gi meg....😎, og helt ærlig, tror jeg det er nyttesløst. Vi får håpe daten blir vellykket, romantisk - ja, rett ut fantastisk, og at det for mæk kun er den ene dama - HUN - som får hans fulle fokus. Alle hjerter❤️ gleder seg, hvis så skjer.
Jeg tror neppe litt roting med objektform vil ødelegge noe som helst for noen. Kanskje for dere, men dere har alltids hverandre her inne 😘
Lykke til i allefall...
😘👍
Jeg har jo dette abn til Juli, så helt kvitt meg blir dere ikke uansett.
Jeg skal utelate de frekke detaljene, men vi hadde det hyggelig, og vi skal møtes igjen!
Jupp. Det virker sånn!
Hadde noe bra på gang med en spicy chicken pizza fra Dominos i går.
Dritpizza, men fortsatt ekkel god, på en måte. Går vel under guilty pleasure for meg.