Paella a la norvegese !!!
Steikepanne , et halvt vinglass med olivenolje , varmes opp , legg i svinfilet i terninger til steking når de begynner å bli brune legg i hele reker med skal og uten følerhorn , løk , hvitløk kylling i småbiter , , grønn og rød paprika en hønsebuliong og krabstiks
la det surre på svak varme og sørg for at det ikke går tørt , det skal være saftig , hvis nødvendig hell på litt mer olje eller bitelite vann :-) , når dette er klart heller du opp risen i passende mengde og la risen trekke til seg saften , når det er gjort heller du
varmt vann i panne slik at den dekker så vidt risen , hell i zafran hvis du liker risen gul og sett på lokket , la nå dette trekke til vannet er fordampet og risen er ferdig , svak varme er tinget her husk det skal være saftig , ikke tørt , altså hell på mer vann hvis du synes det tørker .......kjær sitron i båter og server , press gjerne sitronsaften opp på risen ........nam nam ...
Ingrediensene kan du bytte med hav du ønsker men denne er min annbefaling :)
Buen apetito